Affischering

Om dig
Som person är du en målinriktad doer och. Du är självgående och vill arbeta i ett tillväxtföretag, du är trygg i dig själv och van att prestera. Du har systemvana (hantera smart telefon), är seriös och ansvarsfull. Vidare har du god fysik och är mycket pålitlig. Du talar och skriver svenska obehindrat. Om du har erfarenhet som liknande arbete är det meriterande, men inget krav. För tjänsten krävs b-körkort och har du tillgång till egen bil modell större – skåp eller kombi är det meriterande men inget krav.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att affischera reklam objekt tex väderskydd, fristående vitrin, stortavlor, scrollervitriner mm. Dina arbetstider är söndagar 8 tim dagtid eller kvällstid. Du arbetar varje söndag i månaden, totalt ca 32 timmar. Vi behöver dig som kan arbeta självständigt och kan ta eget ansvar.

Om oss
Saps säljer anpassade servicelösningar i norden utifrån kundens behov, inom affärsområdena: Infra services, Facility services och Medical services. Vi är i dag 150 anställda och omsätter 150 mkr. www.saps.se
Vår yttersta framgång bygger på att ha de allra bästa medarbetare i vår verksamhet. Vi vet att det är en förutsättning för att nå våra mål och leverera det absolut bästa till våra kunder. Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. I Saps vågar man pröva andra vägar för att nå nya och bättre resultat. Hos oss uppnår man erkännande och trovärdighet i prestationen. Saps är under ständig tillväxt och som medarbetare krävs det att man är bekväm med att gå utanför sin trygghetszon. I vår ambition att ligga i framkant på en konkurrensutsatt marknad behövs medarbetare som är flexibla och har förmåga att anpassa sig efter nya förutsättningar och förväntningar.
Sök jobbet senast den 29 september 2017

Om ansökan
Din ansökan kan du maila till HR@saps-group.com, ange referens i ämnesraden: ”Affischering Linköping eller Norrköping”, skicka in din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval. Företaget begär registerutdrag vid en anställning.

Sök på saps.se