Driven Teamledare Göteborg

Saps Faclity Services söker nu en Teamledare i Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten är en kombinerad roll som arbetsledare och med visst eget arbete i driften. Det ligger stort fokus på att säkerställa den dagliga driften och utveckling samt planering av verksamheten på kort –och lång sikt. Rollen omfattar ett totalansvar för drift, ekonomiskt resultat och personal. I teamet ingår ca 8-10 personer Du rapporterar till servicechefen.

Vem är du? Vi tror att du trivs i arbeta i en verksamhet som präglas av innovation och entreprenörskap och har förmågan att utmana och driva affären framåt.

För att lyckas i rollen!
– är du självgående och drivande i ditt dagliga arbete
– är du trygg, tydlig och kommunikativ som ledare
– har du en god administrativ/system förmåga
– är du en teamplayer
– är du kund- och marknadsorienterad
– är du serviceinriktad
– är du en teknisk och händig person.
– är du en problemlösare
– har du kunskap om de grundläggande ekonomiska sambanden, förstår vad som driver kostnader och intäkter!
– har du god fysik

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av driftledning. Gärna dokumenterad erfarenhet att starta upp avdelningar/projekt med goda resultat, minst 2-3 års erfarenhet i en liknande roll –  god förståelse för affärer, arbetsledning och arbetsplanering. Det är meriterande om du har erfarenhet från facility service branschen och/eller har en fastighetsdrifts bakgrund. Körkort B krävs. Vi ser mycket gärna kvinnliga.

Saps säljer anpassade servicelösningar utifrån kundens behov. Saps verksamhet omfattas av tre affärsområden. Saps har ca: 150 anställda och omsätter ca:150 mkr.  Saps Facility Services AB är ett rikstäckande företag som arbetar med service för kunder inom fastighetsbranschen, publik- och offentlig miljö. Mer information finns på vår hemsida: www.saps.se.

Våra medarbetare präglas av en inre drivkraft, hög arbetsmoral, social förmåga och uppfattar våra värderingar som naturliga och självklara; Enkelhet, Oräddhet, Flexibilitet och Ansvar. Hos oss är varje medarbetare en betydelsefull del i vårt ständigt pågående arbete att leverera det absolut bästa.

Vi erbjuder en tjänst med stor frihet att styra under eget ansvar och ett företag som är under tillväxt där det finns goda möjligheter att utvecklas vidare.

Tjänsten är tillsvidare, heltid och start enligt överenskommelse  Vi kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister. Mer information om tjänsten lämnas vid en eventuell intervju.

Din ansökan vill vi ha snarast via mail till hr@saps-group.com, då urval och intervjuer sker löpande. Ange referens i ämnesraden: ”Teamledare Göteborg”

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag, rekryteringssajter eller annan media.

Sök på saps.se