Hjälpmedelstekniker Göteborg

Om dig

Som person är du en målinriktad doer och. Du är självgående och vill arbeta i ett tillväxtföretag, du är trygg i dig själv och van att prestera. Du har systemvana (kan hantera smarttelefon), är seriös och ansvarsfull. Vidare har du god fysik och är mycket pålitlig. Du talar och skriver svenska obehindrat, har ett gott bemötande till andra människor. Vi begär utdrag från belastningsregistret. Att du har erfarenhet och eller formell utbildning inom området är meriterande. För tjänsten krävs b-körkort.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med service och besiktningar av olika hjälpmedel. Du arbetar ute på fältet hos kund, dessa kan antingen vara privata brukare i hemmet eller hos olika former av vårdinrättningar. Du utför arbete som antingen innebär felsökning och åtgärdande av fel eller utför besiktning utifrån ett protokoll där du kontrollerar att det aktuella hjälpmedlet är funktionellt och säkert att använda.

Din profil

Utbildning

Krav

Förgymnasial utbildning 9 (10 år) –

Kompetenser

Meriterande

Hjälpmedelsservice för funktionsnedsättning

Språk

Krav

Svenska

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Hjälpmedelstekniker, Mindre än 1 års erfarenhet

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner

Arbetet bygger på frihet under eget ansvar, stor möjlighet att påverka arbetet.

Om anställningsvillkoren

Företaget har kollektivavtal med fastighetsanställdas förbund. 6 mån provanställning tillämpas. Anställningen påbörjas omgående eller efter överenskommelse.

Arbetsplats

Fältspatsgatan 3
421 30 VÄSTRA FRÖLUNDA

Om oss

Saps säljer anpassade servicelösningar i norden utifrån kundens behov, inom affärsområdena: Infra services, Facility services och Medical services. Vi är i dag 150 anställda och omsätter 150 mkr. www.saps.se Vår yttersta framgång bygger på att ha de allra bästa medarbetare i vår verksamhet. Vi vet att det är en förutsättning för att nå våra mål och leverera det absolut bästa till våra kunder. Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. I Saps vågar man pröva andra vägar för att nå nya och bättre resultat. Hos oss uppnår man erkännande och trovärdighet i prestationen. Saps är under ständig tillväxt och som medarbetare krävs det att man är bekväm med att gå utanför sin trygghetszon. I vår ambition att ligga i framkant på en konkurrensutsatt marknad behövs medarbetare som är flexibla och har förmåga att anpassa sig efter nya förutsättningar och förväntningar.

Sök jobbet senast den 19 oktober 2018

Om ansökan

Din ansökan kan du maila till HR@saps-group.com, ange referens i ämnesraden: ”Hjälpmedelstekniker Göteborg”, skicka in din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval. Start efter överenskommelse.

 

Sök på saps.se