Servicetekniker Stockholm

Om dig

Som person är du en målinriktad doer och. Du är självgående och vill arbeta i ett tillväxtföretag, du är trygg i dig själv och van att prestera. Du har systemvana, är seriös och ansvarsfull. Vidare har du god fysik och är mycket pålitlig. Du talar och skriver svenska obehindrat. Vi begär utdrag från belastningsregistret. Om du har erfarenhet som likanande arbet är det meriterande, men inget krav. För tjänsten krävs b-körkort.

Din profil

Utbildning

KRAV

Förgymnasial utbildning 9 (10 år) – Bred, generell utbildning

Språk

KRAV

Svenska

Körkort

B

Dina arbetsuppgifter

Vi söker flera medarbetare som skall serva parkeringsautomater i Stockholm Stad. Du kommer att arbeta med service och underhåll. Det innebär felsökning och reparationer, förebyggande åtgärder och uppdateringar av mjukvara. Du utgår ifrån vår servicedepå som ligger på Fiskartorpsvägen i Hjorthagen.

Övrigt

Om anställningsvillkoren

Företaget har kollektivavtal med fastighetsanställdas förbund. Provanställning 6 mån tillämpas.

Arbetsplats

Stockholm
114 33 STOCKHOLM

Saps säljer anpassade servicelösningar i norden utifrån kundens behov, inom affärsområdena: Infra services, Facility services och Medical services. Vi är i dag 150 anställda och omsätter 150 mkr. www.saps.se

Vår yttersta framgång bygger på att ha de allra bästa medarbetare i vår verksamhet. Vi vet att det är en förutsättning för att nå våra mål och leverera det absolut bästa till våra kunder. Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. I Saps vågar man pröva andra vägar för att nå nya och bättre resultat. Hos oss uppnår man erkännande och trovärdighet i prestationen. Saps är under ständig tillväxt och som medarbetare krävs det att man är bekväm med att gå utanför sin trygghetszon. I vår ambition att ligga i framkant på en konkurrensutsatt marknad behövs medarbetare som är flexibla och har förmåga att anpassa sig efter nya förutsättningar och förväntningar.

Sök jobbet senast den 12 oktober 2018

Om ansökan

Din ansökan kan du maila till HR@saps-group.com, ange referens i ämnesraden: ”Servicetekniker p-automater”

Ansökningssätt

ANSÖKNINGSREFERENS

Servicetekniker p-automater

E-POST

hr@saps-group.com

Sök på saps.se