Arbetande arbetsledare

Om dig

Vem är du? Vi tror att du trivs med att arbeta i en verksamhet som präglas av påhittighet och entreprenörskap. Du har förmågan att utmana dig själv och andra för att driva verksamheten framåt. Vi erbjuder en tjänst med stor frihet att styra under eget ansvar och ett företag som är under tillväxt där det finns goda möjligheter att utvecklas vidare.

För att lyckas i rollen!

– är du självgående och drivande i ditt dagliga arbete

– är du trygg, tydlig och kommunikativ som ledare

– har du en god administrativ/system förmåga

– är du en erkänt bra ledare – är du serviceinriktad

– är du en teknisk och händig person.

– är du en problemlösare

– har du kunskap om de grundläggande ekonomiska sambanden, förstår vad som driver kostnader och intäkter!

– har du god fysik

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av driftledning. Gärna dokumenterad erfarenhet att starta upp avdelningar/projekt med goda resultat, minst 2-3 års erfarenhet i en liknande roll. Du har en god förståelse för arbetsledning och arbetsplanering. Körkort B krävs.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning Tjänsten är en roll som arbetsledare med eget arbete i den dagliga driften. Det ligger stort fokus på att säkerställa den dagliga driften samt att utveckla och planera verksamheten på kort –och lång sikt. Rollen omfattar ett totalansvar för drift. I teamet ingår ca 4-5 personer och du rapporterar till Teamledaren. Du arbetar med uppdrag som innebär service och underhåll av olika anläggningar i publik- och offentlig miljö, exempel på uppdrag är Post Nords postlådor, montering av offentlig reklam, hållplatsservice. Saps levererar tillsyn, avhjälpande underhåll och installationer/montering på dessa anläggningar.

Lön, ersättning och förmåner

Enligt marknadsmässiga villkor. Företaget har kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund.

Om anställningsvillkoren

Vi erbjuder en tjänst med stor frihet att styra under eget ansvar och ett företag som är under tillväxt där det finns goda möjligheter att utvecklas vidare.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Tillsättning sker så snart rätt person finns tillgänglig. Skicka in din ansökan då urval görs löpande.

Arbetsplats

Förrådsgatan 43
542 35 MARIESTAD

Om oss

Saps säljer anpassade servicelösningar utifrån kundens behov. Saps har ca: 150 anställda och omsätter ca:150 mkr. Saps Service Management är ett rikstäckande företag som arbetar med service för kunder inom segmenten Fastighet, Infra och Hälsa och Sjukvård. Mer information finns på vår hemsida: www.saps.se Saps medarbetare präglas av en inre drivkraft, hög arbetsmoral, social förmåga och uppfattar våra värderingar som naturliga och självklara; Enkelhet, Oräddhet, Flexibilitet och Ansvar. Hos oss är varje medarbetare en betydelsefull del i vårt ständigt pågående arbete att leverera det absolut bästa.

www.saps.se

 

Sök på saps.se