Om dig

Vem är du? Vi tror att du trivs med att arbeta i en verksamhet som präglas av påhittighet och entreprenörskap. Du har förmågan att utmana dig själv och andra för att driva verksamheten framåt. Vi erbjuder en tjänst med stor frihet att styra under eget ansvar och ett företag som är under tillväxt där det finns goda möjligheter att utvecklas vidare.

För att lyckas i rollen!

– är du självgående och drivande i ditt dagliga arbete

– är du trygg, tydlig och kommunikativ som ledare

– har du en god administrativ/system förmåga

– är du serviceinriktad

– är du en teknisk och händig person.

– är du en problemlösare

– har du kunskap om de grundläggande ekonomiska sambanden, förstår vad som driver kostnader och intäkter!

– har du god fysik

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av drift och underhåll.  Gärna dokumenterad erfarenhet från fastighetsservice Körkort B krävs.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar med uppdrag som innebär service och underhåll av olika anläggningar i publik- och offentlig miljö, exempel på uppdrag är Post Nords postlådor, montering av offentlig reklam, hållplatsservice. Saps levererar tillsyn, avhjälpande underhåll och installationer/montering på dessa anläggningar.

Lön, ersättning och förmåner

Företaget har kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund.

Om anställningsvillkoren

Vi erbjuder en tjänst med stor frihet att styra under eget ansvar och ett företag som är under tillväxt där det finns goda möjligheter att utvecklas vidare.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Tillsättning sker så snart rätt person finns tillgänglig. Skicka in din ansökan då urval görs löpande, ansökan görs via Saps hemsida och lediga tjänster, kom ihåg att bifoga ditt CV i PDF förmat.

Arbetsplats

Förrådsgatan 43
542 35 MARIESTAD

Om oss

Saps säljer anpassade servicelösningar utifrån kundens behov. Saps har ca: 150 anställda och omsätter ca:150 mkr. Saps Service Management är ett rikstäckande företag som arbetar med service för kunder inom segmenten Fastighet, Infra och Hälsa och Sjukvård. Mer information finns på vår hemsida: www.saps.se Saps medarbetare präglas av en inre drivkraft, hög arbetsmoral, social förmåga och uppfattar våra värderingar som naturliga och självklara; Enkelhet, Oräddhet, Flexibilitet och Ansvar. Hos oss är varje medarbetare en betydelsefull del i vårt ständigt pågående arbete att leverera det absolut bästa.

www.saps.se