Driven Servicetekniker

Om dig

Som person är du en målinriktad ”doer ”och. Du är självgående och trivs med att arbeta i ett tillväxtföretag, du är trygg i dig själv och van att prestera. Du har systemvana, är seriös och ansvarsfull, teknisk kunnig. Vidare har du god fysik och är mycket pålitlig. Du talar och skriver svenska obehindrat. Du tänker som en entreprenör och är en god problemlösare, du förstår också sambandet mellan kostnader och intäkter. Om du har erfarenhet av likdanande arbete är det meriterande, men inget krav. För tjänsten krävs b-körkort.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en medarbetare som skall arbeta för oss med att serva Post Nords postlådor, det handlar om tillsyn, reparation och nyuppsättning. Du kommer även utföra tillsyn för bankomater, det innebär utvändigt underhåll såsom rengöring och klotterborttagning. Du arbetar dagtid mån-fredag, men det finns möjlighet till viss flexibilitet och vad gäller arbetstider. Du utgår ifrån hemmet och har det mesta som behövs i servicebilen.

Om oss

Saps säljer anpassade servicelösningar i norden utifrån kundens behov, inom affärsområdena: Infra services, Facility services och Medical services. Vi är i dag 150 anställda och omsätter 150 mkr. www.saps.se Vår yttersta framgång bygger på att ha de allra bästa medarbetare i vår verksamhet. Vi vet att det är en förutsättning för att nå våra mål och leverera det absolut bästa till våra kunder. Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. I Saps vågar man pröva andra vägar för att nå nya och bättre resultat. Hos oss uppnår man erkännande och trovärdighet i prestationen.

Saps är under ständig tillväxt och som medarbetare krävs det att man är bekväm med att gå utanför sin trygghetszon. I vår ambition att ligga i framkant på en konkurrensutsatt marknad behövs medarbetare som är flexibla och har förmåga att anpassa sig efter nya förutsättningar och förväntningar. www.saps.se

Ansök här, tillsättning sker så snart som möjligt. Komihåg att bifoga ditt CV. Vid anställning begärs utdrag från belastningsregistret.

 

Sök på saps.se