Vi söker en fastighetsskötare till Saps uppdrag för fastighetsbolaget Stångåstaden. Om du vill arbeta i ett företag som värdesätter drivna, professionella och engagerade medarbetare så är Saps företaget för dig! Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och vi eftersträvar alltid att ge våra kunder den absolut bästa servicen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att leverera tjänster till Linköpings kommuns fastighetsbolag Stångåstaden, det handlar då b la om tillsynsarbete och reparation, flytt tjänster mm. Det handlar tex om byte av ljuskällor, byte av namnskyltar på dörrar, och flytt tjänster såsom att flytta av förråd etc. överlag enklare fastighetsskötarsysslor.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel eller vaktmästeri, du är kund och resultatorienterad, du gillar att ge den bästa servicen och bemötandet. Du håller god ordning på både på ekonomi och material. Du har förmåga att hålla ett bra och jämt arbetstempo. Du har god fysik och tar hand dig själv genom träning och motion. Du har en utvecklad förmåga att samarbeta och kommunicera med din omgivning. För tjänsten krävs att behärska svenska flytande i både tal och skrift. Vidare är det ett krav att du innehar ett B-körkort. Meriterande är om du har utbildning i arbete på väg (säkerhet på väg 1 och 2), systematiskt brandskyddsarbete.

Ditt dagliga arbete utförs ute hos kunden, du kommer att ha en arbetskamrat som också arbetar med Stångåstaden, men det mesta arbetet utförs självständigt. Du utgår ifrån vår servicedepå i Skänninge.

Om saps

Saps Service Management säljer anpassade servicelösningar utifrån kundens behov. Våra kunder finns inom affärsområdena; Fastighet, Infrastruktur och Hälsa & sjukvård. Våra medarbetare präglas av en inre drivkraft, hög arbetsmoral, social förmåga och uppfattar våra värderingar som naturliga och självklara; Enkelhet, Oräddhet, Flexibilitet och Ansvar. Hos oss är varje medarbetare en betydelsefull del i vårt ständigt pågående arbete att leverera det absolut bästa. Saps har ca 170 anställda och omsätter ca 170 mkr. Mer information finns på vår hemsida saps.se.

Om anställning

Företaget har kollektivavtal med fastighetsanställdas förbund. Arbetstiderna är vardagar 7–16. Innan anställning sker begärs ett utdrag från belastningsregistret. Din ansökan skickar du till hr@saps-group.com, märkes ”Fastighetsskötare Skänninge” skicka din ansökan omgående, urval sker löpande, planerad anställningsdag 29/9. Eventuella frågor besvaras vid en eventuell intervju.