Vi söker dig som vill vara med på vår spännande och utmanande resa mot vårt mål att omsätta 1 mdr. Saps är ett privatägt företag fritt från riskkapitalister med ett långsiktigt perspektiv och arbetar nu för att bygga företaget vidare med kompetenta chefer från FM-branschen. Söker du ett företag med korta beslutsvägar, ett inkluderande ledarskap, tydliga mål och ett prestigelöst förhållningssätt då är Saps företaget för dig! Vi har insikt i våra medarbetares betydelse för att ge en service i världsklass till kunderna och att vi tillsammans arbetar för att nå målen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för Saps samtliga segment och kontrakt inom ditt område och är ytterst ansvarig för leveransen till kund. Till din hjälp kommer du att ha flera servicechefer som leder den dagliga driften och rapporterar till dig. Du kommer att arbeta med utveckling och förbättring av befintliga kontrakt men också medverka i nyförsäljning inom ditt område. En viktig del i ditt arbete blir också att coacha dina medarbetare så att de når sina mål. Du arbetar med uppföljning av både ekonomi och ”mujka” mål såsom eNPS och ledarskap. I rollen som kontraktschef kommer du också att vara mottagare av nya avtal och ansvara för uppstarten av dem. Du kommer också vara ansvarig för att ta fram verksamhetsplanen för området vilket är en del av företagets affärsplan. Du kommer att rapportera till COO och ingå i den operativa ledningsgruppen.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen som kontraktschef har du tidigare mångårig erfarenhet inom FM-branschen antingen som beställare eller leverantör. Du har tidigare haft en ledande befattning med verifierat bra resultat och är väl förtrogen med arbetsuppgifterna och vad det kräver. Du är också en driven person med en analytisk förmåga. Du tar ansvar och ett ”ägandeskap” för dina arbetsuppgifter. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer i mål. Du måste själv kunna identifiera förbättringar och möjligheter och omsätta dem i ”actions” och genomföra med önskat resultat. Du skapar, planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Du har kapaciteten att bryta din verksamhetsplan till aktiviteter som leder till måluppfyllelse. Vidare har du en utvecklad förmåga att kommunicera såväl internt som externt. Du talar flytande svenska och kan formulera dig väl i skrift, du talar och skriver engelska obehindrat. Självklart har du en god förståelse för ekonomi och kunskap i avtalsjuridik och vana att själv förhandla. Du har också en god systemvana och behärskar Excel mycket bra och har arbetat i affärssystem. Givetvis har du tidigare erfarenhet av att rekrytera personal och introducera nya medarbetare.

Vad erbjuder vi!

Du kommer att vara placerad söder om Stockholm i närförort vid Saps regionkontor, Vi erbjuder en marknadsmässig lön med en årsbonus. I tjänsten ingår förmånsbil. Du kommer även när så arbetet tillåter att kunna arbeta platsoberoende – i Saps mäter vi resultat och inte tid.

Om Saps

Saps Service Management säljer anpassade servicelösningar utifrån kundens behov. Våra kunder finns inom affärsområdena; Fastighet, Infrastruktur och Hälsa & sjukvård. Våra medarbetare präglas av en inre drivkraft, hög arbetsmoral, social förmåga och uppfattar våra värderingar som naturliga och självklara; Enkelhet, Oräddhet, Flexibilitet och Ansvar. Hos oss är varje medarbetare en betydelsefull del i vårt ständigt pågående arbete att leverera det absolut bästa. Saps har ca 170 anställda och omsätter ca 170 mkr. Mer information finns på vår hemsida saps.se.

Din ansökan

Du skickar din ansökan till hr@saps-group.com och märker den ”Kontraktschef”, vi tillämpar löpande urval och anställning sker efter överenskommelse. Innan anställning görs en bakgrundskontroll. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av COO Conny Hägglöf +46 (0)724-022843 conny.hagglof@saps-group.com