Servicetekniker för vitvaror

Om dig

Som person är du en målinriktad doer och. Du är självgående och vill arbeta i ett tillväxtföretag, du är trygg i dig själv och van att prestera. Du har systemvana (kan hantera ett mobil anpassat ärendehanteringssystem), är seriös och ansvarsfull. Vidare har du god fysik och är mycket pålitlig. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Att du har erfarenhet och eller formell utbildning inom området är ett krav enligt följande;  dokumenterad utbildning för service och reparation av vitvaror inkl. minst ett (1) års sammanhängande yrkeserfarenhet under de senaste tre (3) åren med uppdrag inom området installation- och service av vitvaror, eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt, minst tre (3) års yrkeserfarenhet inom området installation- och service av vitvaror.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med service -och installationer av vitvaror till kunder i Motala, du arbetar självständigt och utför dina arbetsordrar enligt ett ärendehanteringssystem.

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner

Arbetet bygger på frihet under eget ansvar, med stor möjlighet att påverka arbetet.

Om anställningsvillkoren

För tjänsten krävs b-körkort, vi begär utdrag från belastningsregistret inför anställning.

Företaget har kollektivavtal med fastighetsanställdas förbund. 6 mån provanställning tillämpas. Anställningens start planeras till mitten av mars 2019.

Om Saps

Saps säljer anpassade servicelösningar i norden utifrån kundens behov, inom affärsområdena: Infra services, Facility services och Medical services. Vi är i dag 150 anställda och omsätter 150 mkr. www.saps.se

Vår yttersta framgång bygger på att ha de allra bästa medarbetare i vår verksamhet. Vi vet att det är en förutsättning för att nå våra mål och leverera det absolut bästa till våra kunder. Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. I Saps vågar man pröva andra vägar för att nå nya och bättre resultat. Hos oss uppnår man erkännande och trovärdighet i prestationen. Saps är under ständig tillväxt och som medarbetare krävs det att man är bekväm med att gå utanför sin trygghetszon. I vår ambition att ligga i framkant på en konkurrensutsatt marknad behövs medarbetare som är flexibla och har förmåga att anpassa sig efter nya förutsättningar och förväntningar.

Sök jobbet senast den 15 februari 2019

Om ansökan

Din ansökan vill vi ha snarast ”Servicetekniker Motala”, skicka in din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval. Komihåg att bifoga ditt CV.

 

Sök på saps.se