Servicetekniker till norra Stockholm, Uppsala

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet

Kommun: Stockholm

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Vanlig anställning

 

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav

Fastighetstekniker/Driftstekniker -2-4 års erfarenhet

 

Utbildning

Meriterande

Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Teknik och teknisk industri

 

Kompetenser

Krav

Fastighetsdrift

Språk

Krav

Svenska

Körkort

B

Om jobbet

Vi söker nu en fastighetstekniker alternativt en mycket erfaren fastighetsskötare. Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter från det enkla till det som är lite mer avancerat arbetet inom fastighetsunderhåll/skötsel. Det är meriterande om du har en formell utbildning som fastighetstekniker. Det är ett fritt jobb under eget ansvar där du jobbar såväl praktiskt som teoretiskt och med stora möjligheter att själv planera och styra ditt arbete. För tjänsten krävs B-körkort.

Som fastighetstekniker är du en nyckelperson med ansvar för den dagliga tillsynen av fastighetens tekniska system i fråga om drift, underhåll och skötsel. Du träffar många människor i arbetet och har därför en förmåga att skapa goda relationer med såväl hyresgäster som andra intressenter. Du kommer arbeta med underhåll av fastigheter och bostäder såsom studentbostäder.

Som person är du en målinriktad doer, du är självsäker och vill arbeta i ett tillväxtbolag. Du är trygg i dig själv och vad att prestera. Du har systemvana (hantera smart phone), är seriös och ansvarsfull. Vidare har du god fysik och är mycket pålitlig. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av att energieffektivisera och driftoptimera befintliga anläggningar och system inom värme, ventilation, vatten, kyla och el.

Vår yttersta framgång bygger på att ha de allra bästa medarbetarna i vår verksamhet. Vi vet att det är en förutsättning för att nå våra mål och leverera den absolut bästa servicen till våra kunder.

Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. På Spas vågar man pröva andra vägar för att nå nya och bättre resultat. Hos oss uppnår man erkännande och trovärdighet i prestationen. Saps är under ständig tillväxt och som medarbetare krävs det att man är bekväm med att gå utanför sin trygghetszon. Vår ambition att ligga i framkant på en konkurrensutsatt marknad, därför behövs medarbetare som är flexibla och har förmåga att anpassa sig efter nya förutsättningar och förväntningar.

Saps är verksam inom tre affärsområden; Infrastruktur, Fastighet och Hälsa & sjukvård. Företaget omsätter 200 MSEK och har ca 200 anställda. Företaget är ISO certifierat och har kollektivavtal medd Fastighetsanställdas förbund.

Skicka in din ansökan omgående då urval sker löpande till hr@saps-group.com och märk ansökan ”ST norra Stockholm, Uppsala”. Vid anställning begärs utdrag från belastningsregister.

Om anställningen

Lön

Fast månads-, vecko- eller timlön

 

KUNDPORTAL