Vem är du?

Vi tror att du trivs med att arbeta i en verksamhet som präglas av påhittighet och entreprenörskap. Du har förmågan att utmana dig själv och andra för att driva verksamheten framåt.

Vi erbjuder en tjänst med stor frihet att styra under eget ansvar och ett företag som är under tillväxt där det finns goda möjligheter att utvecklas vidare.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är en roll som arbetsledare med visst eget arbete i den dagliga driften. Det ligger stort fokus på att säkerställa den dagliga driften samt att utveckla och planera verksamheten på kort –och lång sikt. Rollen omfattar ett totalansvar för drift, ekonomiskt resultat och personalansvar. I teamet ingår ca 8-10 personer och du rapporterar till servicechefen. Du arbeta med uppdrag som innebär service och underhåll av olika anläggningar i publik- och offentlig miljö, exempel på uppdrag är Post Nords postlådor, montering av offentlig reklam, hållplatsservice. Saps levererar tillsyn, avhjälpande underhåll och installationer/montering på dessa anläggningar. Du kommer ansvara och arbete med fastighetsskötsel för grönytor och halkbekämpning vintertid.

För att lyckas i rollen!

– är du självgående och drivande i ditt dagliga arbete
– är du trygg, tydlig och kommunikativ som ledare
– har du en god administrativ/system förmåga
– är du en erkänt bra ledare
– är du kund- och marknadsorienterad
– är du serviceinriktad
– är du en teknisk och händig person.
– är du en problemlösare
– har du kunskap om de grundläggande ekonomiska sambanden, förstår vad som driver kostnader och intäkter!
– har du god fysik

Du har en Fastighetsutbildning, minst 2-årig gymnasieutbildning med inriktning Fastighet/Mark . Du har även minst tre års tidigare erfarenhet av utemiljö/markskötsel/fastighet/trädgårdsskötsel och arbetsledning, naturligtvis också ett B-körkort. Du har tidigare ledarerfarenhet.

Saps medarbetare präglas av en inre drivkraft, hög arbetsmoral, social förmåga och uppfattar våra värderingar som naturliga och självklara; Enkelhet, Oräddhet, Flexibilitet och Ansvar. Hos oss är varje medarbetare en betydelsefull del i vårt ständigt pågående arbete att leverera det absolut bästa.

Saps säljer anpassade servicelösningar utifrån kundens behov. Saps har ca: 150 anställda och omsätter ca:150 mkr.  Saps Service Management är ett rikstäckande företag som arbetar med service för kunder inom segmenten Fastighet, Infra och Hälsa och Sjukvård. Mer information finns på vår hemsida: www.saps.se

Om anställningen

Tjänsten är tillsvidare, heltid och start enligt överenskommelse, tillsättning efter överenskommelse

Mer information om tjänsten lämnas vid en eventuell intervju. Vid anställningen begärs utdrag ur polisens belastningsregister.

Din ansökan vill vi ha snarast, då urval och intervjuer sker löpande. ”Teamledare Göteborg”. Komihåg att bifoga ditt CV.

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag, rekryteringssajter eller annan media.