Du kommer att arbeta med service -och installationer av vitvaror till kunder i Karlskronahems bestånd, du arbetar självständigt och utför dina arbetsordrar. Det är ett krav att ha elbehörighet B, du har tidigare arbetat med felsökning och reparationer av vitvaror eller jämförbar elektrisk apparatur. Arbetstider mån-fre kl. 7-16. Start omgående.

Som person är du en målinriktad doer. Du är självgående och vill arbeta i ett tillväxtföretag, du är trygg i dig själv och van att prestera. Du har systemvana (hantera smart telefon), är seriös och ansvarsfull. Vidare har du god fysik och är mycket pålitlig. Du talar och skriver svenska obehindrat. Vi begär utdrag från belastningsregistret. Att du har erfarenhet av enklare elarbeten ett krav och eller formell utbildning inom området. För tjänsten krävs b-körkort .

Vår yttersta framgång bygger på att ha de allra bästa medarbetare i vår verksamhet. Vi vet att det är en förutsättning för att nå våra mål och leverera det absolut bästa till våra kunder. Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. I Saps vågar man pröva andra vägar för att nå nya och bättre resultat. Hos oss uppnår man erkännande och trovärdighet i prestationen. Saps är under ständig tillväxt och som medarbetare krävs det att man är bekväm med att gå utanför sin trygghetszon. I vår ambition att ligga i framkant på en konkurrensutsatt marknad behövs medarbetare som är flexibla och har förmåga att anpassa sig efter nya förutsättningar och förväntningar.

Saps säljer anpassade servicelösningar i norden utifrån kundens behov, inom affärsområdena; Fastighet, Infrastruktur, och Hälso & Sjukvård. Vi är i dag 170 anställda och omsätter 170 mkr. www.saps.se

 Du ansöker på hr@saps-group.com ”Vitvarutekniker Karlskrona”, eller här under lediga tjänster komihåg att bifoga din CV i pdf format.