Installation på kontor med Saps tekniker inom fastighetsservice

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Saps-medarbetare på kontor utför service i kök, fastighetsskötsel

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Fönsterstädning med Saps medarbetare

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Arbetsplatsservice

De här tjänsterna är det osynliga kittet som håller ihop varje arbetsplats. Kvalitén på arbetsplatsservicen är avgörande för hur bra dina arbetsdagar är, vilket inte alla är medvetna om. Saps omfattande erfarenhet kopplad med specialistkompetens, strukturerad organisation och ansträngningar att ge god service gör att vi ger våra kunder rätt tjänst, i rätt tid och till rätt pris.

Kontorsservice
Här ingår tjänster som får kontoret att fungera, till exempel receptionsservice, telefonistservice, postservice, skötsel av kontorsmaskiner, mötes- och konferensservice.
Läs mer >

Lokalvård
En ren arbetsplats sänder ut rätt signaler. Här ingår tjänster som exempelvis daglig städning, fönsterputs och övrig periodisk städning, specialstädning och avfallshantering.
Läs mer >

Mat & Dryck
Bra mat i en fräsch miljö är viktigt för alla företag. Till denna tjänstegrupp räknas till exempel drift av lunchrestauranger, caféer, konferenscatering, event, arbetsplatsfrukt och dryckes- och varuautomater.
Läs mer >

Säkerhet
Kompetent, trygg och korrekt är bra beskrivningar av våra säkerhetstjänster. Här ingår till exempel tillträdesskydd, inbrottsskydd och brandskydd.
Läs mer >

Anpassad servicelösning enligt MAS-modellen™

Management

Låt Saps ta över ansvaret för ett helt verksamhetsområde så att ni kan lägga all kraft på er kärnverksamhet, det ni gör bäst. Vi tar gärna hand om personalfrågor, IT-lösningar, utbildning, utveckling, finansiering, projektledning och kvalitetssäkring.

Administration

Utöver våra servicetjänster tar vi ofta ett större, administrativt ansvar. Inköp, IT-stöd, lagerredovisning, rådgivning och utprovning är några av de områden som vi gärna hanterar.

Service

Snabbt, smidigt, kostnadseffektivt och miljöanpassat löser vi dina problem. Det kan vara underhåll, rengöring, reparation och service men också annat. Dina behov styr vår utveckling.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
JAG VILL BLI KONTAKTAD
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig.
VAR FINNS VI
VAR FINNS VI
Saps finns över hela Sverige. Här hittar du oss i ditt närområde.
MAS-MODELLEN
MAS-MODELLEN
På Saps har vi utvecklat ett unikt sätt att jobba. Vi kallar det MAS-modellen.

KUNDPORTAL

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.