Installation på kontor med Saps tekniker inom fastighetsservice

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Saps-medarbetare på kontor utför service i kök, fastighetsskötsel

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Fönsterstädning med Saps medarbetare

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Säkerhet

Saps underlättar för dig som fastighetsägare med genomtänkta rutiner och säkerhetslösningar, exempelvis vid kontroller av ditt brandskydd och tester av skalskyddet. Vi strävar efter att alltid välja rätt lösningar för dina behov och krav. Idag handlar säkerhetslösningar i stor utsträckning om smart teknik, inte minst för att minska de personalkrävande arbetsmomenten för administration och övervakning. Vi tar ansvar för säkerheten för din fastighet, så att du kan sova gott om natten.

Exempel på vanliga säkerhetstjänster är

  • Säkerhetsteknik
  • Personella bevakningstjänster
  • Brandskydd
  • Skalskydd
  • Passagesystem
  • Underhåller och drift av system
  • Administration

Fördelar med att anlita Saps kontorsservice

Vi har relevant och validerad kompetens både i fråga om de senaste teknikbaserade säkerhetslösningarna och vilka metoder och rutiner som ger bäst resultat. Saps tar gärna hela funktionsansvaret – vilket ger en bästa möjliga helhet, där modern teknik samspelar med välutbildad personal. Saps medarbetare har en jämn och hög kompetens som garanti för en pålitlig service. Saps filosofi är att vara proaktiva och vi lägger kraft på utvecklingsarbete för förbättring och effektivisering av verksamheten.

Outsourcing enligt MAS-modellen™

Management

Låt Saps ta över ansvaret för ett helt verksamhetsområde så att ni kan lägga all kraft på er kärnverksamhet, det ni gör bäst. Vi tar gärna hand om personalfrågor, IT-lösningar, utbildning, utveckling, finansiering, projektledning och kvalitetssäkring.

Administration

Utöver våra servicetjänster tar vi ofta ett större, administrativt ansvar. Inköp, IT-stöd, lagerredovisning, rådgivning och utprovning är några av de områden som vi gärna hanterar.

Service

Snabbt, smidigt, kostnadseffektivt och miljöanpassat löser vi dina problem. Det kan vara underhåll, rengöring, reparation och service men också annat. Dina behov styr vår utveckling.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
JAG VILL BLI KONTAKTAD
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig.
VAR FINNS VI
VAR FINNS VI
Saps finns över hela Sverige. Här hittar du oss i ditt närområde.
MAS-MODELLEN
MAS-MODELLEN
På Saps har vi utvecklat ett unikt sätt att jobba. Vi kallar det MAS-modellen.

KUNDPORTAL

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.