Installation på kontor med Saps tekniker inom fastighetsservice

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Saps-medarbetare på kontor utför service i kök, fastighetsskötsel

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Fönsterstädning med Saps medarbetare

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Mat och dryck

Måltider handlar alltid om kvalitet, från vällagad mat med flera valmöjligheter till bra service. Det är så lätt att förstå men ändå så svårt att hitta. Vi tar hand om ditt företags behov av god och nyttig mat och dryck i en serviceinriktad och trevlig miljö. Vi utformar en lösning anpassad efter era behov av restaurang- och caféutbud. Vi tänker alltid på helhetsupplevelsen, från råvarorna till miljön via tillagning, uppläggning, förpackning och servering.

Våra vanligaste tjänster är:

  • Restauranger
  • Caféer
  • Butiks- och delilösningar
  • Konferenscatering, fruktkorgar och specialarrangemang
  • Kaffe, vatten och varuautomater

Låt Saps lösa era behov av mat och dryck

I takt med att våra arbetsmönster förändras, kommer nya krav på lösningar för mat och dryck på arbetsplatsen. Idag rör man sig ständigt mellan mötesrum, kontorsplatser och kundmöten. Därför krävs ofta flexiblare lösningar för våra måltider. På Saps anpassar vi därför hela tiden våra erbjudanden efter er situation. Vi ser till att dina medarbetare och besökare får en hälsosam, fräsch och välsmakande måltidsupplevelse.

Outsourcing enligt MAS-modellen™

Management

Låt Saps ta över ansvaret för ett helt verksamhetsområde så att ni kan lägga all kraft på er kärnverksamhet, det ni gör bäst. Vi tar gärna hand om personalfrågor, IT-lösningar, utbildning, utveckling, finansiering, projektledning och kvalitetssäkring.

Administration

Utöver våra servicetjänster tar vi ofta ett större, administrativt ansvar. Inköp, IT-stöd, lagerredovisning, rådgivning och utprovning är några av de områden som vi gärna hanterar.

Service

Snabbt, smidigt, kostnadseffektivt och miljöanpassat löser vi dina problem. Det kan vara underhåll, rengöring, reparation och service men också annat. Dina behov styr vår utveckling.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
JAG VILL BLI KONTAKTAD
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig.
VAR FINNS VI
VAR FINNS VI
Saps finns över hela Sverige. Här hittar du oss i ditt närområde.
MAS-MODELLEN
MAS-MODELLEN
På Saps har vi utvecklat ett unikt sätt att jobba. Vi kallar det MAS-modellen.

KUNDPORTAL

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.