Installation på kontor med Saps tekniker inom fastighetsservice

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Saps-medarbetare på kontor utför service i kök, fastighetsskötsel

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Fönsterstädning med Saps medarbetare

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Lokalvård

Saps utför städning inom alla typer av byggnader och miljöer. Förutom den dagliga städningen erbjuder vi även storstädning, byggstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Professionellt utförd städning bidrar självklart till att skapa en trivsam, välkomnande och hygienisk miljö. Dessutom ger metodisk och välplanerad lokalvård andra fördelar, exempelvis friskare medarbetare, mindre slitage och förlängd livslängd på fastigheten. Att anlita Saps för er lokalvård är en investering i både personalen och fastigheten.

Exempel på vad tjänsten kan innehålla

  • Golvvård
  • Storstädning
  • Fönsterputs
  • Miljöstädning
  • Entrémattor/Mattvätt
  • Tvätt av textilier
  • Garagesopning

Fördelar med att anlita Saps för lokalvård

Vi utformar lösningar som är anpassade efter era behov. Saps filosofi är att vara proaktiva och vi lägger stor vikt vid utvecklingsarbete för att förbättra och effektivisera verksamheten. Vi strävar alltid efter att standarden på våra tjänster ska överträffa era förväntningar. Vår servicemodell (MAS) bidrar till att vi inte bara vårdar era fastigheter utan också ert varumärke. Saps har personal med relevant och validerad kompetens som garanterar ett väl utfört arbete. Det säkerställer vi genom ett realtidssystem online som även fungerar som ett interaktivt ordersystem.

Outsourcing enligt MAS-modellen™

Management

Låt Saps ta över ansvaret för ett helt verksamhetsområde så att ni kan lägga all kraft på er kärnverksamhet, det ni gör bäst. Vi tar gärna hand om personalfrågor, IT-lösningar, utbildning, utveckling, finansiering, projektledning och kvalitetssäkring.

Administration

Utöver våra servicetjänster tar vi ofta ett större, administrativt ansvar. Inköp, IT-stöd, lagerredovisning, rådgivning och utprovning är några av de områden som vi gärna hanterar.

Service

Snabbt, smidigt, kostnadseffektivt och miljöanpassat löser vi dina problem. Det kan vara underhåll, rengöring, reparation och service men också annat. Dina behov styr vår utveckling.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
JAG VILL BLI KONTAKTAD
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig.
VAR FINNS VI
VAR FINNS VI
Saps finns över hela Sverige. Här hittar du oss i ditt närområde.
MAS-MODELLEN
MAS-MODELLEN
På Saps har vi utvecklat ett unikt sätt att jobba. Vi kallar det MAS-modellen.

KUNDPORTAL

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.