Installation på kontor med Saps tekniker inom fastighetsservice

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Saps-medarbetare på kontor utför service i kök, fastighetsskötsel

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Fönsterstädning med Saps medarbetare

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Energioptimering

Det finns stora besparingar att ta hem genom att systematiskt och strategiskt optimera energianvändningen i era lokalers tekniska anläggningar och de rutiner som medarbetarna följer på er arbetsplats. Energin står ofta för minst hälften av driftkostnaderna för ett kontor, och den utgör omkring 70 procent av driftkostnader för industrilokaler. Med våra beprövade metoder och långsiktiga rådgivning kan vi hjälpa er att reducera kostnader och samtidigt spara miljön.

Tjänstens innehåll

  • Systematisk mätning
  • Statistikuppgifter
  • Energiförbrukningsanalyser
  • Ta fram visioner och målsättningar
  • Energioptimering i arbetsrutiner
  • Rådgivning vid investeringar
  • Inköpsförfarande

Därför ska du anlita Saps för energioptimering

Vi har all den expertis du behöver för att energioptimera dina fastigheter, från inventering och förbättring till uppföljning och drift. Saps tar gärna helhetsansvar för fastighetsdriften eller industriservicen så att vi kan skapa synergier och maximera vår möjlighet att skapa mervärden för dig som kund. Men självklart anpassar vi våra tjänster efter ditt behov, kanske behöver du bara en förstudie? Samtidigt är fastigheten ett system där alla delar måste samverka för bästa resultat. Att energieffektivisera är därför att se till helheten. Det är vad vi gör bäst.

Anpassad servicelösning enligt MAS-modellen™

Management

Låt Saps ta över ansvaret för ett helt verksamhetsområde så att ni kan lägga all kraft på er kärnverksamhet, det ni gör bäst. Vi tar gärna hand om personalfrågor, IT-lösningar, utbildning, utveckling, finansiering, projektledning och kvalitetssäkring.

Administration

Utöver våra servicetjänster tar vi ofta ett större, administrativt ansvar. Inköp, IT-stöd, lagerredovisning, rådgivning och utprovning är några av de områden som vi gärna hanterar.

Service

Snabbt, smidigt, kostnadseffektivt och miljöanpassat löser vi dina problem. Det kan vara underhåll, rengöring, reparation och service men också annat. Dina behov styr vår utveckling.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
JAG VILL BLI KONTAKTAD
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig.
VAR FINNS VI
VAR FINNS VI
Saps finns över hela Sverige. Här hittar du oss i ditt närområde.
MAS-MODELLEN
MAS-MODELLEN
På Saps har vi utvecklat ett unikt sätt att jobba. Vi kallar det MAS-modellen.

KUNDPORTAL

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.