Installation på kontor med Saps tekniker inom fastighetsservice

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Saps-medarbetare på kontor utför service i kök, fastighetsskötsel

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Fönsterstädning med Saps medarbetare

FASTIGHET

SAMARBETE SOM ÖKAR EFFEKTIVITETEN

Skadesanering och renovering

Saps har lång erfarenhet av att hjälpa främst företag, men också försäkringsbolag och privatpersoner med skadesanering och den efterföljande renoveringen på ett effektivt och professionellt sätt. Vi anländer till platsen för skadan så snabbt som möjligt så att vi kan förhindra ytterligare följdskador. Därefter sanerar vi platsen oavsett om det gäller vatten, brand, avlopp, olja, paraffin, asbest eller något annat obehagligt. När vi har sanerat färdigt återuppbygger vi platsen och renoverar så att skadan inte längre märks.

Tjänstens innehåll

  • Sanering
  • Materialhantering och frakt
  • Rengöring
  • Reparation
  • Renovering

Anlita Saps för en bättre service

Vi erbjuder våra kunder jourservice dygnet runt, alla dagar på året. Saps har pålitlig och högklassig service när du behöver den, där du behöver den. Vi genomför uppdragen flexibelt, snabbt och effektivt, med relevant kompetens- och servicegrad. Vi anstränger oss för att leverera kvalitet i hela processen och att tjänstens moment utförs korrekt, enligt gällande föreskrifter och krav på såväl hantering och utrustning som dokumentation.

Anpassad servicelösning enligt MAS-modellen™

Management

Låt Saps ta över ansvaret för ett helt verksamhetsområde så att ni kan lägga all kraft på er kärnverksamhet, det ni gör bäst. Vi tar gärna hand om personalfrågor, IT-lösningar, utbildning, utveckling, finansiering, projektledning och kvalitetssäkring.

Administration

Utöver våra servicetjänster tar vi ofta ett större, administrativt ansvar. Inköp, IT-stöd, lagerredovisning, rådgivning och utprovning är några av de områden som vi gärna hanterar.

Service

Snabbt, smidigt, kostnadseffektivt och miljöanpassat löser vi dina problem. Det kan vara underhåll, rengöring, reparation och service men också annat. Dina behov styr vår utveckling.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
JAG VILL BLI KONTAKTAD
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig.
VAR FINNS VI
VAR FINNS VI
Saps finns över hela Sverige. Här hittar du oss i ditt närområde.
MAS-MODELLEN
MAS-MODELLEN
På Saps har vi utvecklat ett unikt sätt att jobba. Vi kallar det MAS-modellen.

KUNDPORTAL

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.