Sjukhusbyggnad med Saps tekniker och Saps fordon framför

KARRIÄR

Saps-medarbetare på kontor utför service i kök, fastighetsskötsel

KARRIÄR

Trafikljus med tekniker från Saps som utför arbete inom infrastruktur

KARRIÄR

DU OCH DINA IDÉER RÄKNAS!

Ett jobb på Saps ska vara kul och utvecklande. Enklare än så kan det inte sägas.
Kul blir det när man får och antar utmaningar. Vi har fullt kundfokus, ligger steget före, fångar möjligheter i flykten och tar vara på dem målmedvetet och långsiktigt.
Vi är entreprenörer, helt enkelt. Alla på Saps.
Dina personliga initiativ betyder allt, både för både din och Saps utveckling. Vi värdesätter frågor eftersom vi vet att du som jobbar här har de bästa svaren. Du är vår främsta resurs, förtjänar det bästa och har alla möjligheter att nå din fulla potential. Släpp loss din kreativitet och dina bästa idéer så hittar du din plats hos oss. Vi njuter varje gång en ny talang föds.

UTVECKLING OCH UTBILDNING

Våra kunder förväntar sig tjänster och lösningar av högsta kvalitet. Alltid. Därför måste vi alla fortlöpande utveckla och utbilda oss själva. På så sätt säkrar vi att vi håller samma höga kvalitet även i framtiden och kan fortsätta att leva upp till kundernas förväntningar
Alla nyanställda får gå igenom ett särskilt introduktionsprogram. Alla medarbetare, nya som veteraner, är under ständig fortbildning utifrån individuella utvecklingsplaner. Saps måste hela tiden bli bättre. Därför ser vi till att du också hela tiden blir bättre i din yrkesroll.

Fyra tankar om och av Saps

Saps är ett jämförelsevis ungt företag som växt snabbt och kommer att fortsätta växa. Och vi har redan från början gjort det med ett antal principer som stöd och ledstjärnor. Här är de fyra viktigaste.

Oräddhet ger möjligheter
Den som är orädd vågar. Och den som vågar vinner. Vi vågar se verkligheten som den är och gå utanför vår trygghetszon och pröva nya idéer. Därför söker vi ständigt nya utmaningar och aldrig tvekar när nya möjligheter dyker upp.

Enkelhet vinner
Det du gör enkelt gör du också effektivt. Och det som är effektivt blir också lönsamt. Därför eftersträvar vi enkelhet i allt vi gör. Samtidigt älskar vi komplicerade och sofistikerade utmaningar. Och ibland har dom faktiskt enkla lösningar.

Flexibilitet gör jobbet
Omvärlden förändras ständigt och vi måste alltid kan anpassa oss efter nya krav. Varje ny utmaning har en beprövad eller en nyskapande lösning och det gäller att utmana invanda beteenden och synsätt. Vi har högt i tak, så tveka aldrig att dela dina idéer och tankar.

Ansvarsfullhet i alla lägen
Hos oss tar alla ansvar för vad de gör och ser till att det görs så bra som möjligt. Ordning och reda på material, ekonomi, tider och administration skapar förtroende. På så sätt får vi nöjda kunder och bygger vi Saps tillsammans.

Saps medarbetare i en parkerad Saps-fordon med reflexväst

Vi har grym sammanhållning i teamet, vi hjälps åt, peppar varandra och har kul för det mesta.

Peter Malm
Servicetekniker

Skärmar samt monitors med servicetekniker från Saps i svart piké

Jag har blivit mycket bättre i mitt yrke under tiden på Saps. Och inte bara genom vidareutbildningar, utan också genom att jobba praktiskt och lösa verkliga problem åt kunderna.

Lina Tengberg
Lagerarbetare och servicetekniker

Ansikte av glad Saps medarbetare, vit vägg som bakgrund

Jag gillar att jobba självständigt och vara mycket utomhus på dagarna, så mitt jobb här på Saps passar mig perfekt!

Malin Walett
Servicechef Mamö

KUNDPORTAL