Vi är entusiastiska över att tillkännage ett nytt samarbete mellan Saps och Speed Box Sweden AB, en ledande helhetsleverantör av förvaringsboxar i Norden. Detta partnerskap markerar början på en spännande utveckling där Saps kommer att ansvara för service och installation av Speed Box:s förvaringsboxar över hela Sverige.

Detta uppdrag är av strategisk betydelse för oss på Saps, eftersom det stärker vårt erbjudande på den nationella marknaden och ytterligare befäster vår position som en föredragen partner inom service och installationstjänster.

Genom detta samarbete med Speed Box Sweden AB, ser vi fram emot att utöka vår serviceportfölj och fortsätta leverera exceptionell kvalitet och värde till våra kunder. Detta är ett steg framåt i vår strävan att ständigt förbättra och utveckla våra tjänster och lösningar för att möta och överträffa kundförväntningar.

Om Saps

Saps är en ledande tjänsteleverantör inom service och installation, känd för vår expertis och förmåga att leverera högkvalitativa lösningar till en bred kundbas. Vi är engagerade i att erbjuda de bästa möjliga tjänsterna och stärka våra kunders verksamheter genom pålitliga och effektiva lösningar.

Om Speed Box Sweden AB

Speed Box Sweden AB är en framstående leverantör av förvaringslösningar i Norden, specialiserade på att erbjuda innovativa och högkvalitativa förvaringsboxar till både privatpersoner och företag. Med ett starkt fokus på kundtillfredsställelse och hållbarhet, strävar Speed Box efter att erbjuda flexibla och säkra förvaringslösningar som uppfyller dagens behov

KUNDPORTAL