Högtryckstvätt på hållplats av Saps anställd inom infrastruktur

OM SAPS

Saps anställd utför service på teknik, underhåll

OM SAPS

Trafikljus med tekniker från Saps som utför arbete inom infrastruktur

OM SAPS

Reflektion av Saps-fordon i fönster i stadsmiljö

OM SAPS

Glädjen att bygga något riktigt bra

En sak kan vi slå fast; att vara anställd på Saps ska vara lustfyllt och ge stora möjligheter att utvecklas. Vi har som mål att alltid ligga steget före och ser vi en möjlighet så tar vi den i farten. Målmedvetet och med full fokus på våra kunder siktar vi mot framtiden. Ofta gäller det att vara snabb i vändningarna och upptäcka möjligheter som uppstår, att ha ett entreprenörssinne helt enkelt. Detta kräver utan tvekan även ett rejält mått disciplin, i både handling och tanke. De stora segrarna kommer nästan alltid genom uthållighet och konsekvent handlande.

Vi lägger stor vikt vid det personliga initiativet, vårt företag leds främst med frågor eftersom vi vet att våra medarbetare har de bästa svaren. Det är så vi säkrar verksamhetens utveckling.

Vi är väldigt måna om våra medarbetare. De är vår främsta resurs och förtjänar det bästa. Hos oss finns många talanger och vi ger dem alla möjligheter att nå sin fulla potential. Hittar vi rätt person ser vi till att ta fram uppgifter som stimulerar och utmanar. Vårt sätt att bedriva verksamhet gynnar ett fritt och kreativt idéflöde. Det är viktigt att ge så många idéer som möjligt chansen att utvecklas för att ta Saps till ännu högre höjder. Vi njuter varje gång en ny talang föds.

KUNDPORTAL